Rytmimusiikin laulunopetus ja alkeistason piano-oppilaat

Martta Saksa

Musiikkipedagogi AMK

Martta on tehnyt musiikki-alan töitä monipuolisesti livekeikoista studiolaulajan töihin. Martta on toiminut kansallisen Laila ja Olavi-laulukilpailun tuomaristossa ja sen puheenjohtaja vuodesta 2015 alkaen. Kilpailun myötä Martta on tutustunut myös tv-työskentelyyn kerryttäen kokemusta niin televisioinnista kuin suorasta lähetyksestä.

Harrastuksenaan Martta kirjoittaa lauluja

https://www.youtube.com/watch?v=ckk9a9VE8g8

Martta opettaa Keravan toimipisteessä perjantaisin.

martta.saksa@musakuja.fi

Lauluyhtyeet ja kuorot & esiintymiskoulutukset

Teijo Lindström

Tangokuningas 2017

Teijo aloitti musiikkiopintonsa Keskisen-Uudenmaan musiikkiopistossa pääaineinaan piano ja laulu. Sieltä matka jatkui Helsingin Konservatorioon. Hän on täydentänyt opintojaan Italiassa Roomassa sekä useilla mestarikursseilla kansainvälisten oopperalaulajien johdolla. Ennen Tangokuninkuutta Teijo menestyi myös klassisenmusiikin kilpailuissa mm. Savonlinnan Oopperajuhlien Timo Mustakallio- laulukilpailu, Kangasniemen Valtakunnallinen laulukilpailu jne. Teijo on esiintynyt niin kotimaisilla kuin ulkomaisilla konserttiestradeilla ja teatterilavoilla jo vuosien ajan, sekä laulanut lukuisten orkestereiden solistina itsensä yleisön vankkaan suosioon.

***

Kitaran- ja bassonsoiton opetus, Laulunopetus

Luca Sturniolo 

Monipuolinen musiikin ammattilainen Italiasta. Luca on aloittanut muusikon uransa jo vuonna 1986, esiintynyt tuhansia kertoja ympäri maailmaa sekä työskennellyt instrumentti- ja musiikinopettajana eri oppilaitoksissa Suomessa vuodesta 2011 alkaen. Tv:stä tuttu Luca kilpaili vuonna 2013 Voice of Finland-laulukilpailussa Michael Monroen tiimissä. 

Keväällä 2021 Luca opettaa vain etänä. Opetuspäivät tiistai ja keskiviikko.

Lucan taidonnäytteitä Youtubessa: https://www.youtube.com/watch?v=u_oLg44-boM https://www.youtube.com/watch?v=e1oOYfpjJog

Sanoittaminen, sanoituskurssit

Sana Mustonen

Sana on pitkän linjan sanoittajakonkari, jonka kappaleita on esittänyt laaja kirjo suomalaisia tähtiartisteja. Sanan kynästä ovat lähtöisin mm. Robinin Frontside Ollie, Suvi Teräsniskan Täydellinen Elämä sekä yön Hyvässä ja pahassa.

Näiden lisäksi Sanan sanoja ovat laulaneet mm. Topi Sorsakoski, Ressu Redford, Jussi Rainio, Vicky Rosti, Tommi Läntinen, Kristian Meurman, Finlanders, Yölintu, Eini, Meiju Suvas, Heidi Kyrö, Jore Marjaranta, Sani, CatCat ja Arja Koriseva.

Sanan sanoitukset ovat menestynyt myös useissa valtakunnallisissa sävellys- ja sanoituskilpailuissa; voitto on tullut mm. Syksyn Sävelestä, Somero soikoon-kilpailusta sekä Vuoden Joululaulukilpailusta.

Sana on julkaissut myös useita runokirjoja.

Kitaran ja bassonsoitonopetus

Otto Fothy

Oton musiikkiura on alkanut jo kuusi vuotiaana, kun hän aloitti viulunsoiton opinnot musiikkiopistossa. 12-vuotiaana Otto vaihtoi viulun kitaraan, ja on opiskellut myös yksityisesti mm Laszlo Russon (Bratislava) ja Robert Rueggin (Bern) opetuksessa. 

Otto on toiminut urallaan kapellimestarina, kitaristina sekä laulajana monessa pop, rock ja bluesbändissä. Nykyään hän toimii trubaduurina, one man bandinä sekä F.I.S.H bändin kitaristina ja laulajana. 

Oton opetuskielet ovat: suomi, englanti, saksa, slovakki, unkari ja tsekki. 

Keväällä 2021 Otto opettaa vain etänä.

Esiintymistaidot

Milana Misic

Milana aloitti esiintymisen vuonna 1991. Viimeisten 13 vuoden ajan hän on keskittynyt teatteri- ja konserttilavojen esiintyjäksi. Taustlla on pitkä kokemus eri musiikkityyleistä ja esiintymispaikoista, ravintoloiden ja yökerhojen kautta erilaisiin festarilavoihin. Nykyisin Milana myös suunnittelee konserttikokonaisuuksia juonnoista ja lavastuksesta lähtien yhdessä työryhmän kanssa. 

Pianonsoiton opetus

Kari Tainiala

Kari Tainiala on aloittanut soittamisen 8-vuotiaana. Hän on soittanut pianoa ja muitakin instrumentteja erilaisissa orkestereissa useiden vuosien ajan.

Kari opettaa vain lähiopetuksena Lahdessa.